Kiemelt Külföld

Frankfurt: melegeket vertek meg észak-afrikai fiatalok

Még mindig a minket kioktató bezzeg Németország, és a multikultija:

A rendőrség keresi azokat a fiatalokat, akik megtámadták a 21 éves férfit és 17 éves társát, és ütésekkel és rúgásokkal könnyebben megsebesítették őket.
A frankfurti Sachsenhausenben, a  Main-parton két hete szombatra virradó éjszaka egy  homofób indíttatású cselekmény történt – közölte a rendőrség. Egy 21 éves és egy 17 éves meleg férfit három eddig ismeretlen férfi előbb verbálisan, majd fizikailag is bántalmazta.

A rendőrség szerint a két  meleg fiatalember 00:40 körül a Deutschherrnufer 12-nél tartózkodott, amikor három fiatalember odalépett hozzájuk, és “b*zik, k*tyák, k*rafiak” szavakkal kezdték őket inzultálni. Később az ismeretlen férfiak elkezdték ütni és rúgni a két meleget, akik nagynehezen eltudtak menekülni az Öreg híd egyik lépcsőjén fel az utcára.
A támadók azonban tovább üldözték a két férfit, a földre lökték majd újra megrugdosták őket. Ezután elengedték a két férfit és ismeretlen irányba menekültek. A három fiatal támadó után indított hajtóvadászat sikertelen volt – közölte a rendőrség.

A rendőrök kérik az eset szemtanúit, az egyik feltételezett elkövetőt a következőképpen írták le: “20 év körüli férfi, körülbelül 180-185 cm magas, vastag testalkatú, hosszú fekete göndör hajú, észak-afrikai megjelenésű, kék kabátot viselt”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább