Kiemelt Külföld

Franciaország a saját bevándorlási politikájának a túsza lett

olvasási idő:1 perc, 36 másodperc

Azok a népek, amelyek nem hajlandók felismerni az iszlám jelentette fenyegetést, tragikus jövőnek teszik ki magukat – állítja Jacques Guillemain, a francia légierő volt vadászpilótája, közíró, akinek új könyve Macron, Franciaország legrosszabb sírásója címmel jelent meg hazájában.

Guillemain szerint a politikai korrektség nevében végrehajtott agymosás visszafordíthatatlan károkat okozott a francia elitben, és kevesen látják a tömeges bevándorlás veszélyét úgy, mint Magyarországon Orbán Viktor – írja a Magyar Nemzet.

Emmanuel Macron a világ minden nyomorának lefolyójává teszi Franciaországot.
Amikor az ember huszonöt éven át szolgálta a hazáját, majd szembesül a mostani leromlottsággal, akkor nem tehet mást, mint hogy fellázad azok ellen, akik elpusztítják ezeréves nemzetünket.

Önök Magyarországon abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy van egy józan vezetőjük, aki tökéletesen tudja, hová vezethet a tömeges bevándorlás, amely teljességgel idegen a kultúránktól és zsidó–keresztény gyökereinktől. Mindezzel együtt a kérdése valós problémára tapint rá. Áprilisban írtam a könyvet, ami baljóslatúnak bizonyult, ugyanis pár nappal később tábornokok nyílt levélben figyelmeztették a kormányt a bevándorlási katasztrófára, amely szakadékba taszít bennünket, ha semmi sem változik. Ezt a fantasztikus véleménycikket hatvan tábornok, illetve több ezer katona, köztük nyugállományúak írták alá, és komoly visszhangot váltott ki, mélyen lehangolva a hatalom képviselőit.

Franciaország túlélését fenyegeti az iszlám migráció.

A fő gondot, ami Franciaország túlélését is fenyegeti, az európán kívülről évtizedek óta szakadatlanul zajló bevándorlás jelenti, ami tátongó szakadékot eredményez az identitásukban, illetve olyan iszlamizációt, ami lassan az ország felosztásához vezet.

Egész lakónegyedek váltak minikalifátusokká, ahogy egyes rendőrök nevezik. Ez az őrületes bevándorlás elpusztít bennünket, és lefelé húzza az országot. Számos muszlim nem akar integrálódni, és ránk akarja erőltetni az életformáját.

A fiatal muszlimjaink háromnegyede a köztársaság elé helyezi a vallást, vagyis a saríát (iszlám jogot) az alkotmány elé. 

Naponta ezer nem célzatos agressziónak és százhúsz késes támadásnak vagyunk kitéve, és állandó terrorfenyegetettségben élünk.

Minden évben félmillió bevándorló érkezik, a törvényelet és az illegálisakat is számolva. Nem toloncolják ki azokat sem, akiknek elutasítják a menedékkérelmét.

 A teljes interjút elolvashatják a Magyar Nemzet oldalán.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább