Belföld

Forgács István: Komolyan mondom, egész hihetetlen ez az ember

Üzenem neki, hogy még a lesajnált 40-es borsodi cigány melós is tudja, hogy ennyi idősen mindennél többet ér a nyugodt alvás.

„Komolyan mondom, egészen hihetetlen ez az ember.

40-es felnőtt férfi. Apa. Politikus. Százezrek bizalma benne. És mint egy pattanásos arcú kezdő bróker menedzser, játssza az embert az éjszaka közepén.

Üzenem neki, hogy még a sokak által lesajnált 40-es borsodi cigány melós is tudja, hogy ennyi idősen mindennél többet ér a nyugodt alvás (hétköznap), a család közelsége, a megbízhatóság. Az, hogy komoly, valódi felnőtt embernek lássák, ne pedig egy örök koravén, saját magába szerelmes tinédzsernek. Az, hogy valóban példakép legyen. Először a saját kölykei, majd a közössége számára. Főleg, ha olyan reményekkel és víziókkal teli a jövő, mint amit ő kapottt ajándékba az elmúlt hónapokban. Kevés nagyobb áldás van annál, mint, hogy akkor legyél szerény, amikor mások fennhéjjázva kevélykednek. Ezt az áldást ő talán soha nem is fogja megélni. Főleg, hogy egy pillanatig sem kereste.”

Forrás: Mandiner/Forgács István

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább