Belföld Gazdaság

Fidesz: képmutatók Karácsony baloldali politikustársai

Álszentek és képmutatók Karácsony Gergely baloldali politikustársai, mert miközben bírálják a kilakoltatásokat, 2019 novembere óta több száz kilakoltatás volt Budapest baloldali kerületeiben

– közölte a Fidesz budapesti szervezete a Facebook-oldalán csütörtökön.

„A baloldal szociális érzékenysége mindig csak a választási kampányígéretekre és hangzatos sajtónyilatkozatokra korlátozódik, a gyakorlatban már egészen mást mutatnak” – fogalmaz a bejegyzésben a Fidesz Budapest.

Közlésük szerint a legtöbb kilakoltatás a volt momentumos Déri Tibor kerületében (IV. kerület) volt, összesen 124 alkalommal.

A XIII. kerület a második a listán 111 kilakoltatással, Józsefvárosban pedig már 80-nál tart az utcára tett családok száma – tették hozzá, rámutatva: nincs olyan baloldali vezetésű kerület Budapesten, ahol ne történt volna kilakoltatás 2019 novembere óta.

„Hol van ilyenkor A Város Mindenkié mozgalom, hol vannak ilyenkor a szigorú tekintetű, baloldali országgyűlési képviselők, hogy megakadályozzák a rendőri intézkedést?” – tették fel a kérdést.

Hozzátették, a „függetlenobjektív” sajtó sem volt hangos a Déri Tibor, Tóth József (XIII. kerület), Pikó András (VIII. kerület) vezette és a többi baloldali kerületben történt kilakoltatástól.

„Elég Karácsony Gergely és baloldali politikustársainak hazugságaiból és alaptalan vádaskodásából!” – olvasható a Fidesz Budapest bejegyzésében, amelyben térképen mutatják, hogy a baloldal által irányított kerületekben hány lakásból kerültek utcára emberek.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább