Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely tette politikai hadszíntérré Budapestet

A Fidesz Budapest Facebook-story videójában megosztott egy részletet a Fővárosi Közgyűlés december 15-ei üléséből, melyben Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője válaszol Karácsony Gergelynek:

Ön egy teljesen kétszínű játékot játszik Budapest életével. Ön eljátsza ezt a drámai, szegény, megbántott, jóindulatú fiút, aki idejött csupa jószándékkal és a kormány bántja, miközben ön az első perctől kezdve nem jóindulatú, nem gondolta komolyan a választási ígéreteit és nem akar ezzel a kormánnyal együttműködni.

– Bárhogy próbálja is magát jószándékú embernek, áldozatnak beállítani a főpolgármester, valójában pont ő, Karácsony Gergely az, aki politikai hadszíntérré tette Budapestet. Aki lenézi az ellenzéket, aki ellehetetleníti a valódi vitákat, aki meggátolja a kormánnyal kialakítandó érdemi párbeszédet – olvasható a bejegyzésben.

(magyarnemzet)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább