Belföld

Fidesz: Gyurcsányné beszél vagyonról és rokonokról?

olvasási idő:34 másodperc
A nagyobbik kormányzópárt emlékeztetett: Dobrev férje a baloldali kormányokban befolyásos és bankvezér anyósának köszönhetően lett milliárdos.

A Fidesz közleményben reagált Dobrev Klára nyilatkozatára, amelyben a kormányzópárttal összefüggésben lopott vagyonokról és rokonokról beszélt.

„Szédületes, hogy az a Gyurcsányné beszél lopott vagyonokról és rokonokról, aki befolyásos politikai rokonainak és a rablóprivatizációnak köszönheti mesés vagyonát és a villát, amiben Gyurcsány Ferenccel éldegél” – olvasható a közleményben, amely így folytatódik:

„Férje, Gyurcsány Ferenc ugyancsak egy rokonának, a baloldali kormányokban befolyásos és bankvezér anyósának köszönhetően lett milliárdos, neki köszönhetően tudott  több százmilliós állami hitelekhez és a rablóprivatizáción elképesztő vagyonokhoz jutni. Most ugyanezek a Gyurcsányék akarnak visszatérni a hatalomba, saját maguk vagy akár más bábfigurák képében. Ne hagyjuk! Stop Gyurcsány!”

(MTI)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább