Belföld

Fidelitas: Gyurcsány emberét nem zavarja a piszkos pénz

Farkas Dániel, a Fidelitas alelnöke egy videóban idézi fel, hogy Márki-Zay Pétert, a baloldali miniszterelnök-jelöltet a baloldali milliárdos, Bige László támogatja. A magyar gazdákat sakkban tartó és fenyegető „műtrágyakirály” Gyurcsány embereként már 2010 előtt is mestere volt a gazdasági trükközéseknek.
Farkas Dániel a Fidelitas videójában emlékeztetett, Márki-Zay Péter felhívta a baloldali milliárdos Bige Lászlót, és megköszönte neki azt a több millió forintot, amit az előválasztásra kapott tőle. Mint ismert, ezt követően a baloldal miniszterelnök-jelöltjével megbeszélték, hogy a milliárdos jövőben jelentős összeggel száll be a baloldal kampányába.

„Gyurcsány emberét nem zavarja a piszkos pénz. Hát így megy ez a baloldalon. A se nem független, se nem civil Márki-Zay Péteréknél.” – mondta a Fidelitas alelnöke.

Emlékeztetett, a magyar gazdákat sakkban tartó és fenyegető „műtrágyakirály” Gyurcsány embereként már 2010 előtt is mestere volt a gazdasági trükközéseknek. Mint mi is beszámoltunk róla, legutóbb gazdasági bűncselekmény gyanújával vették őrizetbe, és mint írtuk, a versenyhivatal rekordösszegű, 14 milliárd forintos bírságot szabott ki kartellezés miatt, ebből 11 milliárd Bige László baloldali milliárdos cégcsoportját sújtotta.

„Márki Zay mögé bújva azok jönnének vissza, akik 2010 előtt tönkretették, és kiárusították az országot. Gyurcsány emberei mindent eladnának a külföldieknek, és Márki-Zay Péter pontosan tudja, hogy ez ellen nem tehetne semmit, hiszen ő nem dönt semmiről. Gyurcsány dönt mindenről” – zárta a videót Farkas Dániel.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább