Kiemelt Külföld

Férfiak a női öltözőkben, férfiak a női mezőnyben: ez Amerika 2021-ben

A legújabb amerikai törvényjavaslat alapján mindenki eldöntheti majd, hogy milyen genderhez sorolja magát, viselkedhet aszerint, és ebben törvényellenes lesz megakadályozni őt. A nők felkészülhetnek, hogy magukat nőnek érző férfiak lepik el az öltözőiket – törvényesen, írja a 888.

A demokrata genderideológia egy újabb szintre lépett, amivel többek között a nők jogait és biztonságát is súlyosan veszélyezteti.

Érdemes belegondolni, hogy vajon hányan fognak visszaélni ezzel, hány kukkoló férfi fogja magát nőnek vallani, csak hogy a nőkkel öltözhessen egy öltözőben, hogy a női WC-ben végezhesse a dolgát. Valójában azért, hogy az igazi nőket molesztálja a legintimebb, legprivátabb helyeken, ahol eddig biztonságban érezhették magukat.

Mindezt ráadásul úgy tehetik meg, hogy azok a nők lesznek kiközösítve és keresztre feszítve, akik emiatt nem érzik magukat biztonságban.
Az a kérdés azonban nem kerülheti el a figyelmünket, hogy az egyenlőség nevében miért akarják megfosztani a nőket a biztonságérzetüktől. Ez a törvényjavaslat ugyanis az egyenlőség nevében került az amerikai kongresszus asztalára javaslatként. Miféle beteg irónia ez – teszi fel a kérdést a 888 újságírója.

Az egyenlőségi törvény (H.R. 5) módosítási javaslata védetté nyilvánítaná a szexuális orientáció és genderidentitás (SOGI) kérdéskörét az 1964-es polgári jogi törvénykönyvre hivatkozva (persze módosítva azt, mert akkor még álmukban sem jutott volna ilyen az eszükbe).

Tehát ha elfogadják, a módosítás tiltani fogja a szexuális irányultság és genderidentitás-alapú megkülönböztetést a munkavállalás, a lakhatás, a közoktatás, az állami támogatás, a hitelfelvétel és a bírálóbizottságok terén.

A törvény tiltja majd azt is, hogy ne értsenek egyet a demokraták által rájuk kényszerített genderideológiával.
Ez többek között sérti a szabadságot, egyenlőséget, magánéletet és a biztonsághoz, a biztonságérzethez való alapvető emberi jogokat is. Persze az egyenlőség nevében. Hiszen így nevezték el: egyenlőségi törvény.

Ez a törvény felhatalmazná a szövetségi kormányt arra, hogy polgári és büntetőjogi szankciókkal sújtsa azt, aki nem ért egyet a SOGI-ideológiával. Tehát a törvény színe előtt bűnöző az, aki nem támogatja, hogy férfiak a nőkkel öltözhessenek egy helyen. Ez vonatkozna az egészségügyi szakemberekre, szülőkre, nőkre és lányokra, vállalkozásokra és még a jótékonysági szervezetekre is.

Ennek alapján ha egy magát nőnek valló férfi molesztál egy nőt egy női öltözőben, és a nő egy szervezethez fordul segítségért, a bíróság a törvény szerint a nőt és a neki segíteni próbáló szervezetet is megbüntetheti.
Mert a férfi nem férfi, ha azt mondja, hogy nőnek érzi magát, azt pedig a világon senki nem tudná ellenőrizni, hogy ez valóban így van-e. A nők meg, ugye, rendszeresen bántalmazzák egymást az öltözőkben és mosdókban, szóval nem lehet kifogása senkinek…

Azonos logikát követve pedig azzal is járna a törvény módosítása, hogy (a magukat nőknek érző) férfiak induljanak a sportok női mezőnyeiben – persze még ez is az egyenlőség nevében történne, hiszen köztudott, hogy a nők és a férfiak fizikai felépítése teljesen megegyezik, és a férfiak nem nagyobbak és erősebbek a nőknél…

Így a nők esélyei a sportban, a saját mezőnyükben gyakorlatilag egyenlővé válnának a nullával. Talán erre utal az egyenlőségi törvény neve.

Mindemellett az orvosokat arra kényszerítenék, hogy mindenkit úgy kezeljenek, ahogy azok szeretnék. Ez az orvostudomány teljes politizációja.

Az orvosoknak transzgenderaktivisták utasításait követve kellene kezelniük a nemi identitási zavarral küzdő betegeket.
Ha például egy orvos nem hajlandó nemi átalakító műtétet végezni, mert nem ért vele egyet (és mert tudományosan is kevés háttere van a témának), akkor elvehetik tőle a praxisát.

Ezt egy mondatban összefoglalni nem nehéz: egy képzett, tanult szakembertől elvehetik a szakmáját, az életét, a megélhetését, mert nem ért egyet a genderideológiával.
Ha egy terapeuta valakit szembesítene azzal, hogy nemi identitászavara van, és mondjuk segíteni akarna neki, nem teheti meg, mert az diszkrimináció lenne, és a praxisába kerülhetne.

Ennek értelmében megszűnne annak a lehetősége, hogy valaki segítséget kapjon a nemi identitászavarával kapcsolatban. Még akkor is, ha ő szeretné.

Az orvostudomány politizációja azt is jelentené, hogy a szülőknek kötelező jelleggel kellene hormon- és műtéti kísérleteknek kitenni gyermekeiket, akik nemi identitászavarral küzdenek.

Vagyis ha van egy tizenéves zavarodott kamasz, aki keresi önmagát, akinek a testi átalakulás traumáját át kell vészelnie valahogy (minden egyes ember), akkor  a törvény tiltaná, hogy a szülők bármit tegyenek, vagy saját belátásuk szerint segítsenek, sőt támogatniuk kellene a kamaszt abban, hogy átműttesse magát vagy hormonterápiát kapjon, különben a törvény szerint bűnözővé válnak.
Ha ez a törvény nem sérti az ember minden létező jogát, akkor semmi- összegzi a 888.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább