Sport

Fantasztikus hír: a Chelsea kiszemelte Kerkez Milost balhátvédnek

Újabb szintet lép a magyar válogatott focista?

Egy angol szabadúszó sportújságíró, Ben Jacobs úgy értesült: a balhátvédet kereső Chelsea egyik kiszemeltje Kerkez Milos, fiatal, 13-szoros magyar válogatottunk.

Jacobs szerint a Chelsea már hosszabb ideje küzd azzal, hogy a balhátvéd posztjára megtalálja a megfelelő embert és úgy tudja,  két fő kiszemeltje van a posztra a londoni kékeknek: az egyikük a Bayern kanadai alapembere, Alphonso Davies, ám Jacobs szerint ő inkább a Real Madridhoz igazolna, a másik pedig a Bournemouth-nál vitézkedő Kerkez Milos, aki „tökéletesen beleillene abba a játékosprofilba, amilyeneket a londoni klub az új tulajdonosok, Todd Boehly és Behdad Eghdali érkezése óta legtöbbször szerződtetnek”, írják.

„A nagy jövő előtt álló Kerkezt egyelőre csak megfigyeli a Chelsea, ami nem jelent túl sok konkrétumot. Azt sem gondolnánk, hogy a klub már bármilyen lépésre is elhatározta volna magát vele kapcsolatban. Sokkal inkább valószínű, hogy ha ilyen ütemben fejlődik, akkor legkorábban 2025 nyarán történhet előrelépés az ügyében” – írja Ben Jacobs az X-en.

Forrás: NSO,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább