Sport

Emelt fővel búcsúztunk a Nemzetek Ligájától

Magyarország az olaszokat fogadta a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. A tét, amiről a sorozat elején álmodni se mertünk volna a csoportgyőzelem volt.

A remek hangulatú, teltházas meccsen nagy harc folyt, derekasan küzdöttek a srácok, de ma a klasszis olaszok hatékonyabbak voltak elől és mindkét félidőben rúgtak egy-egy gólt. A fiúk megtettek mindent, nem játszottak alárendelt szerepben, több helyzetet is kialakítottak, de ma semmi nem jött össze elől, így végül 2-0-ás vendéksiker született.

Magyarország a csoport második helyén végzett Németországot és Angliát megelőzve, ami tiszteletet parancsoló és büszkeségre adhat okot mind a játékosoknak, mind a szurkolóknak. És ezzel azt is elérte a nemzeti tizenegy, hogy az első kalapból várhatja a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolását.

A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy ezen a meccsen búcsúzott el a válogatottságtól Szalai Ádám. Neki és a csapatnak is köszönünk mindent!

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább