Külföld

Elviselhetetlenné vált az élet a migránsok miatt, tüntetés és aláírásgyűjtés Délvidéken

olvasási idő:48 másodperc

Fényes nappal támadnak az ott élő nőkre, rabolják ki az embereket…

Kisebb szünet után az illegális bevándorlók ismét beözönlöttek számos délvidéki városba és településre.
Az eddigi információk szerint a helyzet talán Palánkán a legválságosabb, ahol napi szinten történnek atrocitások.

Mivel a rendőrök – a palánkaiak szerint felső utasításra – nem léphetnek fel erélyesebben, a lakosság egy része önszerveződésbe kezdett. Az esti-éjszakai órákban járják az utcákat.

Pár napja tüntetést tartottak, ahol egyebek között elhangzott, hogy a környező erdőkben bújkáló és a városba beszivárgó illegális bevándorlók az elmúlt időszakban három nőt támadtak meg, köztük egy anyát kisgyermekeivel, valamint az utcán kiraboltak egy férfit, egy másikat pedig meg is vertek az egyik nagyáruház előtt. Fényes nappal.

Az egyik megtámadott lány édesapja elmesélte, hogy gyermeke lélekjelenlétének és a szerencsének köszönhetően úszta meg a legrosszabbat.

A demonstráció résztvevői bejelentették: petíciót indítanak, aláírásgyűjtésbe kezdenek.

Követelik az illetékes állami szervektől, hogy távolítsák el az összes migránst a városból, a környező erdőkből, valamint számolják fel a Bagremara bevándorlóközpontot. (delhir)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább