Külföld

Elon Musk: Soros gyűlöli az emberiséget

Ugyanakkor okos embernek tartja a milliárdost, aki rájött, hová kell befektetni a pénzt, hogy uralhassa a politikát.

A Mindsetofthetruth Instagram-oldalán megosztott videóban arról beszélt, hogy úgy látja, Soros György alapvetően gyűlöli az emberiséget. Szerinte olyan dolgokat tesz, amik ellene mennek a civilizációnak. Például, elérte, hogy olyan kerületi ügyészeket válasszanak meg, akik nem foglalkoznak valójában a bűnüldözéssel.

Hozzáteszi, okos embernek tartja Soros Györgyöt, akinek az egyik első nagy húzása az volt, hogy meggyengítette a brit fontot. Egy másik nagy erősségének tartja, hogy olyan helyeken veszi észre a pénz értékét, ahol más nem.

„Rájött, hogy helyi szinten sokkal értékesebb a pénz, mint nemzeti szinten. A pénz értéke egy elnökválasztás esetén a legalacsonyabb. A következő szint a szenátorok megválasztása, majd a kongresszusi képviselőké. A legmagasabb szinten pedig a helyi ügyészek vannak, ahol ugyanaz a pénz nagyon sokat ér” – magyarázta Musk Soros stratégiáját, aki rájött, nem a törvényeket kell megváltoztani, csak azt, hogy hogyan tartatják be azokat.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább