Belföld

Ellepték a drogosok és a hajléktalanok a buszmegállókat

olvasási idő:1 perc, 32 másodperc

Karácsony a mélybe rántja Budapestet. A főváros békeidőben kevés olyan látványos mélyrepülést élt meg, mint napjainkban, Karácsony Gergely főpolgármestersége idején.

Miközben a városban élőket egyre inkább fojtogatja az előidézett káosz, Karácsony Gergely zavartalanul politikai karrierjét építgeti, éppen kampányol. Állandósult dugók, tarthatatlan hajléktalanhelyzet, szemét és elhanyagolt közterületek, na és méhlegelők – ez jellemzi leginkább Karácsony elmúlt két évét.

Az elmúlt napokban számos képet kapott a hirado.hu az  olvasóitól, melyekből jól látszódik, hogy Budapest állapota egyre romlik. Olvasóink egyre több olyan esetről számolnak be, hogy az utcákon, buszmegállókban és a buszjáratokon bódult állapot lévő, elhanyagolt külsejű személyek hemzsegnek.

A minap egy buszvezető osztotta meg a hirado.hu-val a  lesújtó tapasztalatát, a képeken pedig a buszmegállók környékén várakozó bódult állapotú személyek láthatók. A képek Gazdagréten, illetve Újpalotán készültek.

„Ez csak a jéghegy csúcsa. Rengeteg hasonló vagy rosszabb helyzetet láttam, de nem sikerül mindet lefotózni” – írta lapunknak és néhány fotót is mellékelt az áldatlan állapotokról.

Jelentősen romlott a közterületek állapota.

A korábban megszokott utcakép Budapestről a baloldali városvezetés hatására gyorsan változott, a szemét és a kosz beépült a hétköznapokba. Egyértelműen megnőtt a közterületeken lévő hajléktalanok száma, és megjelentek a bűnözői csoportok, valamint a koldusmaffia is a tereken. Egyre nagyobb számban, és egyre inkább a város centrumában kénytelenek a kialakult helyzettel szembesülni a budapestiek.

A parkok sem mentesülnek a hajléktalanoktól, így kiszorulnak a családok és a feltöltődésre vágyók a város zöld területeiről. Korábban is volt hajléktalanprobléma Budapesten, de Karácsony városvezetése alatt egészen más dimenziók nyíltak meg a kérdésben. Budapest patinás helyszínein is állandósultak a részegek és a drogosok. Az Astoria, Deák, Batthyány tér, Széll Kálmán tér, Móricz Zsigmond körtér, Gellért-hegy környéke mára alig különbözik az Örs vezér téren tapasztalt kriminális helyzettől.
A főváros pedig a fellépés és a probléma kezelésének hiányával egyértelműen bátorítást ad a közterületen való élésre, holott az senki érdekét sem szolgálja, a hajléktalanokét aligha.

Forrás: hirado.hu

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább