Belföld

Egy szál cigi miatt verték össze Budapesten

Egy szál cigi miatt vertek agyon egy férfit a III. kerületben

Cigarettát kért egy mulató társaságtól egy férfi tavaly augusztusban, cigarettát nem kapott, összevitatkoztak, a társaság egyik tagja pedig úgy megverte a férfit, hogy az másnap a kórházban meghalt.

A történtek szerint 2020. augusztus 30-án egy fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben. Az este során többször is kimentek az utcára dohányozni és fényképezkedni. Egyik alkalommal egy számukra ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen tőlük. Mivel nem kapott, szóváltás alakult ki, amely során egyikük a férfit többször megütötte. A férfi kórhazba került, ahol másnap életét vesztette. Két nap múlva letartóztattak egy 21 éves dunaharaszti férfit, L. Rolandot, ő volt a bántalmazó. A férfit halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. Az ügy jelenleg az ügyészség előtt van. Forrás: Origo, Pesti Srácok. 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább