Külföld

Egy rendőr azt hitte üldözi egy drón, de kiderült, hogy csak egy bolygót látott

olvasási idő:43 másodperc

Ilyen nincs, és mégis van…

Egy újonc glasgow-i rendőr segítséget kért a kollégáitól, miután egy drón kilométereken keresztül üldözte a városon keresztül. A kaland végén azonban kiderült, hogy az őt követő gyanús légi tárgy valójában egy bolygó, pontosabban a Jupiter.

A rendőr megpróbálta (de nem sikerült) lerázni a nyomában lévő tárgyat, miközben egy bevásárlóközpont felé tartott és felhívta a társait is, hogy jelezze szorult helyzetét.

Visszatérve a rendőrőrsre, egy rangidős tiszt elmagyarázta neki, hogy az autóját követő drón valójában a Naptól számított ötödik bolygó volt. Méghozzá a Jupiter, ami tiszta éjszakákon gyakran látható.

Egy rendőrségi forrás elmondta a lapnak:

Nagyon megijedt és megrémült, hogy egy drón követi. Mindenki eléggé aggódott, így el lehet képzelni, milyen vörös volt az arca és milyen zavarban érezte magát, amikor rámutattak, hogy az őt követő fényes tárgy egy több millió kilométerre lévő bolygó volt.

(glasgowlive.co.uk/index)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább