Külföld

Egy nőtől esett teherbe és mocsári szörnyet szült Batman ellensége a legújabb haladó képregényben

Ha ön úgy gondolja, hogy az egész WOKE világnézet kezd egyre zavarosabbá válni, akkor ön még nem látta a DC Comics legújabb Batman-képregényét.

Most biztosan azt gondolja, hogy Batman már a fiúkat szereti, de nem. Ami most következik, arra még biztosan nem gondolt soha, mert normális embernek ilyen eszébe sem juthat. Dobpergést sajnos nem tudunk írásban csinálni, úgyhogy azt képzeljék ide: szóval a Jokerről van szó, mindenki kedvenc főgonoszáról, aki teherbe esett a történet legújabb folytatása szerint, de nem egy gyermeknek, hanem egy mocsárszörnynek adott életet, aki felcseperedve egyik pillanatról a másikra egy mini Jokerré alakult át. Ha nem értik mi szükség van erre, akkor figyeljenek, lesz még jobb is.

Tehát nyilvánvaló, hogy a kedves olvasó is láthatja, ez nem egy hagyományos LMBTQ-történet, Joker ugyanis a történet szerint  egyáltalán nem transznemű, hanem biológiailag is férfi, aki egy nőtől esik teherbe. És nem is akárkitől, nem is akárhogyan. A legutóbbi szám előzményei részletezik, hogyan akart Joker hagyományosabb módon örököst keresni magának, azzal, hogy a szuperhősnőnek, Zatannának udvarolt. 

A DC univerzumában Zatanna egy varázsló, akit zavarta Joker udvarlási kísérlete, és elátkozta a a főgonoszt, tehát ebben a Matthew Rosenberg és Carmine Di Giandomenico által készített kötetben a „bűnözés bohóchercege” egy természetellenes átok által esett teherbe, aminek tulajdonképpen semmi köze a szexualitáshoz és mégis van. Szóval Zatanna “megtermékenyíti” a gothami gonosztevőt, aki másnap 9 hónapos terhesen ébred, szóval a cilinderes varázsló-szuperhősnő gyakorlatilag “apa” lesz.

A Bűn Bohóchercege első döbbenetében felkiált: “Mi a francot ettem?!”, majd amikor közelebbről is megnézi csemetéjét, elérzékenyülve megállapítja: “Milyen jóképű!”

Tulajdonképpen nem értjük. Fejtegetések persze vannak, ahogy véleményünk is: simán lehet, hogy arról van itt szó, hogy már a haladó nyugat sem veszi komolyan önmagát, de az is lehet, hogy ezzel a gyomorforgató történettel azt akarják ábrázolni, hogy mennyire elkorcsosult és természetellenes a WOKE-ideológia? Arról nem is beszélve, hogy Joker eleve is egy mentálisan sérült karakter, szóval bele is illik a nemátalakítók zavaros világába. 

A YouTuber és a képregénykommentátor, Ethan Van Sciver is reagált a hírre, a bejegyzésében azt írta:

A DC Comics egyre furcsább, és egyre több perverz és fetisiszta számára teszi lehetővé, hogy groteszk mocskot csináljanak klasszikus karakterekből. Barátaim, a BATMAN az utolsó eladható képregény-franchise. 

De tényleg, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mi lesz a következő lépés: teljesen elektromos Batmobil, vegán Jabba, fehér páncélos Dart Vader, vegyesházasság földönkívüliekkel? Értjük mi, hogy a lehetőségek száma végtelen, de nekünk úgy tetszik a világ, ahogy van.

Forrás: New York Post

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább