Belföld

Egy ismert politikus nevét is felhasználták Magyar Péter háttéremberének bűntársai

Magyar Péter egyik legközelebbi bizalmasa csalásért és magánokirat-hamisításért ült négy évet fegyházban.

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, S. Mária, – Magyar Péter élettársának, Vogel Evelinnek az édesanyja – bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül, amiért négy éves fegyházbüntetést kapott.

A Magyar Nemzet keddi cikke szerint a nő bűntársai egy ismert politikus nevével is visszaéltek annak érdekében, hogy még több pénzt csikarjanak ki az átvert ügyfeleiktől. A bűnszervezet tagjai persze semmilyen kapcsolatban nem álltak az általuk megnevezett honatyával,

aki a korabeli sajtóhírek szerint jelezte is a hatóságoknak, hogy visszaéltek a nevével.

Egy ismert politikus nevét is bedobták a bűnözők

A Magyar Nemzet információi szerint a Buda-Cash- és a Quaestor-botrányhoz hasonlító piramisjáték szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraikban tudó bűnszervezet sokaknak okozott jelentős kárt.

A bűnszervezet vezetői közéleti kapcsolataikra is hivatkoztak. Többek között megemlítették egy ismert, befolyásos politikus nevét is, akivel semmilyen kapcsolatban nem álltak. Sőt, az illető politikus jelzett a hatóságoknak, hogy visszaéltek a nevével, az ügyben indult nyomozás pedig ezután még intenzívebb lett.

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább