Külföld

Egy iráni férfi lövöldözött az oslói melegbárban

Videók…

Az oslói rendőrség szombat délelőtti sajtótájékoztatón közölte, hogy a Per on the Corner és a londoni (Gay Bar) bárokban történt lövöldözések elkövetője egy iráni születésű norvég állampolgár . (2 halott és 21 sebesült van.)

Gyilkosság, gyilkossági kísérlet és terrorcselekmények miatt indult eljárás ellene – mondja Christian Hatlo szóvivő. Kiemeli, hogy ez egy előzetes vádemelés, amely a nyomozás előrehaladtával módosulhat. „Az elkövető 42 éves és  Oslóban van tartózkodási engedélye”

Az oslói rendőrség azt állítja, hogy szorosan együttműködik a PST-vel (a The Politiets Sikkerhetstjeneste egy norvég titkosszolgálat, amely a belső biztonságért és a kémelhárításért felelős).

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfit késbirtoklásért, kábítószerrel való visszaélésért és testi sértésért már korábban elítélték, így ismert volt számukra.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább