Külföld

Egy homoszexuális pár 17-szeres gyermekmolesztálásért áll bíróság elé az USA-ban

(+18) Felnőtt tartalom…

Pedofília, pontosabban gyermekek 17 rendbeli, 32 hónapon át elkövetett szexuális kihasználása miatt áll bíróság előtt Atlantában egy melegpár, egy 33 éves és egy 35 éves férfi, Z-jék, amiért szodomizálták két, ma 9 és 11 éves örökbefogadott fiukat – írja a Townhall,ra hivatkozva a Mandiner.

Mivel gyanúsítják őket?
A lista: vérfertőzés, többszörös szodómia, többszörös gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolása és prostituálása. A pedofil melegpárt 2022. július 27-án tartóztatták le, jelenleg őrizetben vannak és a tárgyalásra várnak, az óvadék piti 25 ezer dollár fejenként.

Érdekesség, hogy egyiküket korábban már megvádolták azzal, hogy 2011-ben egy 14 éves fiúval erőszakoskodott, de az ügyet ejtették.
A Townhall.com által megszerzett vádirat szerint a melegpár a fiúkat orális szexre kényszerítette, továbbá arra is, hogy rajtuk végezzenek orális szexet, valamint análisan megerőszakolták őket. Az aktusokat bizonyos esetekben fel is vették videóra.

Örökbe fogadott gyermekeiket áruba is bocsátották egy Atlanta-környéki meleg pedofil kör számára,
amely tagjainak el is küldték a felvételeket, fotókat, főleg Snapchaten. Volt olyan résztvevő meleg férfi, akivel a Grindr meleg társkeresőn ismerkedtek meg. A bizonyítékok közt 149 kép található.

A párral kapcsolatban volt egy 27 éves férfi is, aki többek közt olyan üzeneteket kapott Snapchaten a melegpár egyik tagjától, hogy „ma éjjel megbaszom a fiamat”, egyben jelezte, hogy legyen készenlétben, mert képeket fog küldeni. Az érintett férfi azt vallotta, hogy többször meghívták, de ő elutasította, hogy fizikai kontaktusba kerüljön a gyermekekkel.

A melegpár érintett tagja azt vallotta a rendőrségen, hogy tucatnyinál kevesebb embernek küldött pedofil felvételeket.

A melegpár hatalmas házát lefoglalta a rendőrség. Az ingatlanban három autónak való garázs, négy hálószoba és öt fürdőszoba van, több szoba ablaktalan, az épület tele van kamerákkal, és minden beborít az LMBTQ-tematika. Az egyik párnán a „Love Above All” (A szerelem mindenek felett) szlogen szerepel, a konyhában van egy neon „Love is Love” felirat. A párnak úgyszintén van egy egzotikus állatokból álló gyűjteménye, köztük egy védett teknős, amit a georgiai törvények szerint tilos lenne tartaniuk. Az ajtó előtti lábtörlőn az a felirat olvasható, hogy „gayest place in town”, azaz „a legmelegebb hely a városban”.

Az egyik vádlott a közösségi médiában folyamatosan a baloldali ügyek támogatójaként tűnt fel, többek között nagy BLM-támogató is. A pár az atlantai Pride-on is felvonult, és gyűlöletellenes kampányban is részt vett, profi fotók készültek róluk „NOH8” („No Hate”) felirattal. Ez a kampány a 2008-as kaliforniai Proposition 8 nevű alkotmánymódosítás ellen indult, ami betiltotta a melegházasságot, innen a betűösszetétel. A kampányt rengeteg politikus és híresség támogatta.

A gyakran utazó „szivárványcsalád” Washingtonban fotózkodott a Human Rights Campaign baloldali emberijogi szervezet székháza előtt is.
A melegpár 2013-ban találkozott és 2017-ben kelt egybe. 2018-ban fogadták örökbe a később szexuálisan kihasznált két fiút a ma már nem működő All God’s Children ügynökségen keresztül. Ez az ügynökség olyan gyermekekkel foglalkozott, akik valami miatt speciális igényűek, például értelmi vagy fizikai korlátaik vannak, esetleg problémás családból érkeztek.

A pár által örökbefogadott két fiú biológiai szülei a pár rokonainak ismeretei szerint heroinfüggőek voltak.
Az ügynökségnél egy 8-12 hetes tanfolyam után adták oda az örökbefogadóknak a gyermekeket, ha mindent rendben találtak. Pár nappal letartóztatásuk után, 2022 augusztus elsejével azonban megszűnt a pár felügyeleti joga. A pár üzeneteiből az derül ki, hogy ezt igen rosszul viselték, és azzal gyanúsították az állami nevelőintézeteket, hogy ott sok az erőszak. Egyikük olyasmiket posztolt Facebookon, hogy meg kell reformálni az örökbefogadói rendszert. 2018 novemberében azt hangsúlyozta: minden gyermeknek jár egy szerető és biztonságos otthon”.
A két férfi külön börtönben várja a tárgyalást. Következő jelenésük a bíróságon február elsején lesz.

vadhajtasok , vadhajtások , mandiner, magyarjelen, magyar jelen.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább