Külföld

Egy csecsen parancsnok szerint Oroszország „szent háborút” vív Ukrajnában

Apti Alaudinov elárulta: erre a háborúra már gyerekkora óta készült.
Az orosz állami televízió vendége Apti Alaudinov, az Oroszország mellett harcoló csecsen erők parancsnoka volt. A műsorban a parancsnok lelkesen éltette Vlagyimir Putyin „szent háborúját”, amelyet szerinte Európa, az Egyesült Államok és az LMBTQ-közösség „sátánista” értékrendje ellen vív.

“Ez egy szent háború, amelyről a szentjeink és időseink beszéltek. Áldom Istent, hogy Oroszországban élek és azt Putyin vezeti. Ő volt az az ember, aki nem volt hajlandó elfogadni az úgynevezett európai értékeket”
– fejtegette a parancsnok, hangsúlyozva, hogy ő már „gyerekkora óta erre készült”.

„A valóságban ezek sátánista értékek, amelyeket az egész világra rákényszerítettek. Hálás vagyok Putyinnak, hogy a legfelsőbb értékeket követi. Nem vagyunk az LBMT zászlói alatt, amíg életben van, nem fogunk azok alatt lenni” – tette hozzá.

Apti Alaudinovnak az amerikai demokráciáról is határozott véleménye volt, amelyet az „emberiség legfőbb ellenségének” nevezett, szerinte Európa, az Egyesült Államok és a NATO „minden nemében sátáni” és hadseregeik valójában az „antikrisztus csapatai”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább