Belföld

Eddig egyetlen jóslata sem jött be a baloldal éppen aktuális messiásának, Magyar Péternek

A baloldalon lassan tényleg megkérdőjelezhetetlenné válik Magyar Péter messiási mivolta, miközben eddig szinte egyetlen jóslata sem jött be.

Van ez a balos érvelési tákolmány konstrukció, hogy a Magyar Péterre vetülő, kapcsolaton belüli erőszakról szóló vádak azért kitalációk (írta és gyártotta a Rogán Művek), mert éppen aktuális messiásunk előre megmondta, hogy ezzel fogják támadni. És lám, tényleg vallott is Varga Judit arról, milyen lelki terrort kellett elszenvednie Magyartól a házasságuk alatt. Szóval – és itt jön a balos érvelés végkövetkeztetése – az egész csak hazugság lehet, hiszen a messiás már az események megtörténésének ideje előtt megjövendölte az elkövetkezendő dolgok menetét.

Az egész érveléstechnika nagyjából olyan, mintha a Viszkis rablót (születési nevén Ambrus Attilát) azért akarnánk megszavazni a delphoi jósda rendes, állandó tagjává, mert az esetleges politikai színre lépése előtt már megjövendölte volna, hogy őt holmi bankrablásos sztorikkal támadják majd. Na, most, ez valóban valami földöntúli jóstehetség megnyilvánulása, vagy egyszerűen csak előremenekülés – a saját múlt sötét foltjainak ismeretében? Csak mert ha az utóbbit jelölnénk meg helyes megfejtésként, akkor bizony Péter messiásról is feltételezhetjük, hogy az Úr 2024. esztendejében birtokában volt annak a tudásnak, hogy létezik a családi veszekedésüket lejegyző rendőri jelentés 2020-ból.És még mielőtt a sajtó megírta volna, inkább azt az utat választotta, hogy előremenekülve inkább ő hozza ki a történetet.(Szintén a parafenoméni mivoltát gyengíti az is, hogy előbb hamisított rendőri jelentésekről beszélt. Majd amikor a HVG kijött a sztorival, akkor már mégsem hamisított jegyzőkönyvet, hanem előre megrendezett jelenetet emlegetett.)

Ha azonban még ez sem tántorítaná el az Éppen Aktuális Péter Messiásváró Balos Kisegyház vakhitét, akkor összeszedtünk még három jövendölést Péter messiástól, amik nem következtek be.Jövendölés Péter messiás tollából – első felvonás: március 13-i Facebook-posztjában megjövendölte, hogy a Gonosz Zöldfehérsasok Reptetőmágusa „szervezett huligánok” segítségével zavarják majd meg a március 15-i rendezvényt.
A valóság: nem történt semmi.

Jövendölés Péter messiás tollából – második felvonás: az áprilisi tüncikeszeánsz előtt a Blikk kamerái rögzítették az újabb messiási jóslatot, miszerint a rendőrségnek el kell szállítania a környező utcákból az autókat, mielőtt még a kakas hármat kukorékol, különben a Sötétben Bujkáló Ellenprovokátorok megrongálják majd azokat.
A valóság: nem szállította el a rendőrség az autókat, mégsem esett semmiféle kár bennük.

Jövendölés Péter messiás tollából – harmadik felvonás: a Magyar Hang apokrif iratai megörökítették, amint Péter messiás azt is megjövendölte, hogy szektáját leendő pártjának EP-indulására a Narancsvidék Sötét Erői démoni rontást küldenek majd, így akadályozva a szavazólapra kerülést.
A valóság: simán nyilvántartásba vették Péter messiás pártját.

Igazán nem akarjuk megbántani Péter messiást, de ennél még a fordított Cassandra, Lengyel László szürke kardigánjából előbújó jóslatok is nagyobb találati aránnyal szoktak bejönni. Pedig utóbbinál is a százból egy tényállása forog fenn.

(Drót.info)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább