Belföld

Dúró Dóra: Márki-Zay Péter Gyurcsány szövetségese

Dúró Dóra Márki-Zayról: “jobboldalinak próbálja beállítani magát, de Gyurcsány szövetségese”

Márki-Zay Péter igyekszik jobboldaliként és az elmúlt harminc évvel szembenállóként bemutatni magát, miközben Gyurcsány Ferenc szövetségese, támogatja a homoszexuálisok házasságát, és cigány kvótát vezet be a saját listájukon, sőt a parlamentben majd az MSZP-vel kötelékben létező Párbeszéd frakciójába ülne be, és büszke Dobrev Klárára – írta Dúró Dóra arra reagálva, hogy Márki-Zay Péter valamilyen stratégia mentén esélyt kaphat arra, hogy ő legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.
Egyesek szerint mivel Márki-Zay megnyilvánulásaiban olykor jobboldalinak tűnő gondolatokat is fel lehet fedezni, sőt még templomba is jár, az szólhat az indítása mellett, hogy a Fideszben csalódott jobboldaliakat is meg tudja szólítani. Dúró Dóra független országgyűlési képviselő szerint nem igaz, hogy Márki-Zay jobboldali és hatalmas átverés, ha annak próbálja magát beállítani. 

Azt hazudja Márki-Zay, hogy a 2010. előtti politikusbűnözőket is elszámoltatnák, miközben Gyurcsány Ferenc lenne a kormányukat támogató legnagyobb frakció vezetője. Ha valaki börtönbe akarja juttatni Gyurcsányt, akkor miért frakcióvezetői székbe juttatja? Sőt az ő szavazatával, támogatásával ülne be a miniszterelnöki székbe. Az már csak hab a tortán, hogy Szombathelyen például a már 2010. előtt is jogerősen elítélt bűnöző, Czeglédy Csaba mögé álltak be végül mindnyájan, de Márki-Zay saját bevallása szerint Dobrev Klárára is büszke, Karácsony meg egyenesen külügyminiszterré tenné. Szép kis elszámoltatás… És ez a baj: mindegy, ki nyer, Gyurcsány szövetségeseként nem lehet mit kezdeni Gyurcsánnyal.

Márki-Zay Péter egyébként a homoszexuálisok házasságát is támogatja, sőt javaslatára lesz a baloldali listán cigány kvóta, ugyanis három embernek csak azért lesz befutó helye a Gyurcsány-listán, mert cigányok. Tényleg ez a jobboldal jövője?

– írja Dúró Dóra, ami olyan szép kerek megfogalmazás, hogy kár volna bármit hozzáfűzni…

Vezető kép: Horváth Péter Gyula

Forrás: Pesti Srácok,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább