Belföld

Dull Szabolcs: Igény lenne egy erőviszonyokat is felülíró botrányra

A Telex főszerkesztője úgy látja, igény lenne egy erőviszonyokat is felülíró botrányra, de azt nem tudja lesz-e ilyen.

Szerinte a fő kérdés 2022-ben, hogy lesz-e olyan botrány, ami teljesen lefagyasztja a Fidesz gépezetét, példaként hozta a Borkai-botrányt.

Ruff szerint nem jó állapot, mikor egy közösség kívülről reménykedik abban, hogy egy botrány befolyásolja a kampányát. Felidézte, hogy 2010-2014 között arról beszéltek, Angela Merkel meg fogja buktatni Orbán Viktort, majd 2014-2018 között azt várták, hogy a migráció miatt fognak össze a miniszterelnök ellen, 2018-ban pedig Simicska Lajostól várták az „atombombát”, végül egyik sem történt meg.

Szerinte egy botrány volt, ami a Fidesz-szavazók mélyébe tudott lőni: a Szájer-ügy.

A Völner-ügy kapcsán Dull Szabolcs megjegyezte, hogy mindig, minden ügynek van oka, irányítója. Hozzátette, hogy úgy megyünk neki a ma kezdődő kampánynak, hogy nincs fajsúlyos ügy.

Ruff Bálint szerint hibásan rábízza az ellenzék magát a sajtóra, miközben az ügyeket a háttérembereknek, politikusoknak kellene generálniuk.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább