Belföld

Drogtanyát csinálna a Józsefvárosból az ellenzéki Jámbor András

Visszatérne a bűnözés, a félelem…

Évekbe tellett, mire Budapest 8.kerületének korábbi Fideszes vezetősége megtisztította a kerületet a lakosság nyugalmát veszélyeztető elemektől. Eltűntek az örömlányok és velük a stricik, egyre kevesebb utcai bűncselekmény történt, kiszorították a drogosokat, látványosan élhetőbbé, nyugodtabbá  vált a „balhésnak” , veszélyesnek tartott kerület. Aztán érkezett a baloldali, ellenzéki Pikó, azóta fényes nappal szarnak az utcán vagy éppen rabolnak ki egy védtelent.  Aztán a mostani választásokra megérkezett az ellenzék legliberálisabb, megjelenésében az amerikai heroinos csövesekre hajazó jelöltje, Jámbor András.

Jámbor András visszaadná a 8.kerületet a drogosoknak, visszajönne a delériumos erőszak, az eldobált veszélyes és fertőző fecskendők tömkelege. (Belegondolni is rossz, ha egy kisgyerek kezébe ilyen kerül.)

A baloldali, ellenzéki jelölt programjában kiemelt helyen szerepel ez.

Ilyenkor bevillan a fideszes szlogen, „Előre menjünk, ne hátra”.  Előre, a rend, a nyugalom, a fejlődés útján, vagy hátra, vissza a félelembe, a balhékba, a bűnözésbe, a drogosok őrjöngésébe.

Az áprilisi választásokon erről kell döntenie a kerületi lakóknak. Erre hívta fel a figyelmet Sára Botond, aki meg akarja akadályozni a múltba való visszalépést. A közösségi oldalán hívta fel a lakosok figyelmét a baloldali, ellenzéki veszélyre:

Jámbor András, a baloldal jelöltje visszahozná a drogközpontot Józsefvárosba❗️
❌ Ugye emlékeznek? Azt a Kék Pontot, ami vonzotta nemcsak a szerhasználókat, hanem a kábítószer-terjesztőket is. Ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a kerület jó táptalaja lett a kábítószer-bűnözésnek és más erőszakos bűncselekményeknek is, ami magával hozta a bódult, önkívületi állapotban lévő használókat, akik nem egyszer zaklatták és félelemben tartották az itt élőket. A játszóterek és parkok tele voltak használt fecskendőkkel, drogszemét-kommandót kellett üzemeltetnünk a lakók és a gyerekek védelmében. A rendőrség kezdeményezésünkre külön akciócsoportot állított fel, és napról napra számolták fel a drogbandákat.
🛑 Jámbor András visszahozná mindezt. Visszahozná azt a Kék Pontot, amit csak heves csaták után tudtunk kiszorítani kerületből.
❌ Ezt nem engedhetjük! Meg kell akadályoznunk, hogy a baloldal újabb lépést tegyen a Nyócker felé, hogy Józsefvárosból drogtanya legyen és visszatérjen a kudarcos múlt!

☝️Ehhez mindannyiunkra szükség van! Számítok Önökre április 3-án. Előre menjünk, ne hátra! 🇭🇺

telex index hvg mérce vadhajtasok vadhajtások 444 jámbor andrás

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább