Belföld

Dr. Apáti István: lezárás helyett a veszélyeztetett csoportokat kéne védeni

olvasási idő:41 másodperc

A kormány kezdje el megmenteni a magyar gazdaságot…

TÉNYLEG LEZÁRÁSOKKAL FOGJUK MEGFÉKEZNI A KORONAVÍRUST? – teszi fel a kérdést facebook oldalán  Dr. Apáti István parlamenti képviselő a Mi Hazánk politikusa.

Tavaly március óta egy helyben toporgunk. A lezárások eredménytelenségét a halálozási és megbetegedési statisztikák bizonyítják. Az egyetlen “eredményük” a hazai gazdaság megroppantása és rengeteg elvesztett munkahely volt.

A konditermek, kisvendéglők bezárása helyett inkább nem a veszélyeztetett csoportokat (krónikus betegeket, időseket) kellene külön óvni?

És persze ne feledkezzünk meg arról se, hogy eközben vannak a koronavírusnak gazdasági haszonélvezői, tech cégek (Facebook, Google) vagy akár azok a kaszinók, ahol a “vírus nem terjed”.

A Mi Hazánk Mozgalom ezért úgy gondolja, hogy a kormány fokozatosan, ésszerűen, de végre kezdje el megmenteni a magyar gazdaságot, és ennek része az is, hogy hagyják végre dolgozni a magyar embereket!- összegzi pártja álláspontját a politikus.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább