Uncategorized

Dopeman: Orbán a világ legtehetségesebb politikusai közé nőtte ki magát

Ezúttal az Orbán-Putyin találkozóról osztotta meg gondolatait a rapper.

Ismét politikai témával foglalkozott Dopeman YouTube-csatornáján. Legutóbb a rapper úgy fogalmazott: a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat. Most Orbán Viktor moszkvai látogatásával foglalkozott Dopeman.

„Sokan minősítik ezt a látogatást egyfajta árulásnak a nyugati világrenddel szemben. Nem gondolnám, hogy a miniszterelnök rászorulna a támogatásomra, de azt viszont hiszem és vallom, hogy egy józanabb megközelítést érdemes bemutatni ezzel a találkozóval kapcsolatban” – vezette fel mondanivalóját Dopeman.

A rapper szerint az ellenzék még mindig nagyon harcol a nyugatért. Úgy fogalmazott: „Bolondos egy világot élünk.

Azok az álomképek, amikhez ragaszkodtunk még a Kádár-rendszerben a nyugattal kapcsolatban, valljuk be, délibábok.
Nem igazak, és talán Oroszországra sem igazak, amiket gondolunk róla.”

„Komolyan valaki azt hiszi, hogy az Orbán Viktor nem egyeztett a NATO-val arról, hogy ő Oroszországba fog menni?” – értetlenkedett Dopeman, majd hozzátette: Orbán Viktor tehetségében a világ egyik legjelentősebb politikusává nőtte ki magát. Úgy gondolja: a magyar kormányfő egy kifejezetten hasznos „figura” az Európai Unióban, és a NATO-ban is, hiszen egy olyan politikusról van szó, aki tud beszélni Putyinnal.

A teljes videót itt tekintheti meg:

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább