Belföld

Donáth: Nő az öngyilkossági kísérletek száma is. Minderről a kormánypárt tehet

Donáth Anna a Facebookon hibáztatja a kormányt az öngyilkossági kísérletek miatt.

Ezt írta a hazaáruló momentumos politikus:

„Minden huszadik első osztályosnak kell évet ismételnie jövőre. 5000 kisiskolás kezdi az iskolát egy megbélyegzéssel: nem vagy elég jó. Többségük azért, mert a szakmai érvek ellenére a kormány az iskolaérettség elérése előtt kötelezte az első osztály megkezdésére.

Miközben egy újpesti felmérés szerint a középiskolás diákok 31%-a él meg érzelmi elhanyagolást és 35%-uknak van pszichés betegséggel küzdő családtagja. Egyre rosszabb mentális és pszichés állapotban vannak a magyar fiatalok, nő az öngyilkossági kísérletek száma is.

Minderről a 13 éve hatalmon lévő kormánypárt tehet.

Az a kormány, amelyik iskolaérettségtől függetlenül kötelezővé tette az iskolakezdést 6 éves kortól, leépítette az iskolapszichológusi rendszert, és tudatos kivéreztetéssel elérte, hogy a magyar oktatás történetének legsúlyosabb válságát szenvedi.

A magyar oktatás válságával nemcsak a jövőnk, hanem a jelenünk is súlyos veszélybe került. A Momentumban ezért választottunk radikális lépést: az Európai Bizottsághoz fordultunk, hogy kényszerítse rá a magyar kormányt az oktatás reformjára. ”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább