Belföld

Donáth Anna: Nagyon veszélyes, amit a miniszterelnök csinál

Donáth Anna: Nagyon veszélyes, amit a miniszterelnök csinál

Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

 

“A miniszterelnöknek a ma reggeli Kossuth Rádiós interjújával sikerült is felzárkóznia Kövér László legújabb vállalhatatlan kijelentéseihez: konkrétan arról beszélt, hogy ha az ellenzék nyeri a tavaszi választásokat, az kizárólag »Brüsszelnek« lesz köszönhető. Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

Ismerős érvek: Donald Trump volt amerikai elnök ugyanígy hergelte a követőit a választási kampányban, majd a veresége után. Csalásról, külső beavatkozásról, hatalmas összeesküvésről beszélt, amely aztán a Képviselőház ostromában és öt ember halálában csúcsosodott ki.

Vajon itthon is ez következik? Mi lesz a következő, ha Orbán veszít? Elküldi a híveit, hogy ostromolják meg a parlamentet, ahogy Trump hívei ostromolták meg a Capitoleumot? Ő és megmaradt propagandája csak az általuk kitalált választási csalásról fog beszélni?”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Forrás: Mandiner,

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább