Külföld

Donald Trump saját cipőmárkát indított, az első egy aranyszínű magasszárú

Donald Trump saját sneakermárka indítását jelentette be a philadelphiai Sneaker Conon…

Trump saját elmondása szerint már nagyon régóta szeretett volna saját sneakermárkát. A csillogó, aranyszínű, amerikai zászlós, oldalán egy szolid T betűvel ellátott cipő a Never Surrender High-Tops (Sose add fel) nevet kapta, és 399 dollárba, nagyjából 144 ezer forintba kerül.

A sneakerből ezer pár készült első körben, ezek már el is fogytak az oldalról, ahol még Trump sajátmárkás parfümjét is meg lehet vásárolni.

Donald Trump azok után jelentkezett a sneakerrel, hogy egy nappal korábban 354,9 millió dollár büntetést szabott ki rá Soros embere, Arthur Engoron New York-i bíró. A volt amerikai elnököt azért büntették meg, mert szándékosan túlbecsülte nettó vagyonát a hitelezők megtévesztése érdekében.

A bíró a három hónapon át tartó tárgyalás után meghozott ítéletében megtiltotta Trumpnak, hogy három évig bármely New York-i székhelyű vállalat tisztségviselője vagy igazgatója legyen. Trump ügyvédje, Alina Habba fogadkozott, hogy fellebbezni fognak az ítélet ellen – írta a Reuters.

Donald Trumpnak az elmúlt hónapokban többször is szembe kellett néznie az Egyesült Államok igazságszolgáltatásával, a Soros és emberei mindent megtesznek, hogy Trump ne tudjon elindulni a közelgő amerikai választásokon.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább