Belföld

Dömötör Csaba: Márki-Zay kapitány úr egy kóbor falevelet is leostobázna

Végtelen tájékozatlanságban élő, szerencsétlen, megtévesztett, ostoba, sötétben tartott, tárgyával etetett gomba – idézte a baloldal kormányfőjelöltjének az elmúlt hetekben elhangzott, a jobboldali szavazókat illető jelzőit a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba szerint Márki-Zay olyan embernek tűnik, aki „mindent is jobban tud, ezért nem kér bocsánatot”.

Márki-Zay Péter egyre többször beszél minősíthetetlen hangnemben az ország egyes társadalmi csoportjairól – hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán is közzétett parlamenti felszólalásában  Dömötör Csaba.

artott, trágyával etetett gomba. Felvilágosításra szorulnak, egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni. Csak pár sértés azok közül, amit Márki-Zay Péter az elmúlt napokban megengedett magának”

– emlékeztetett a politikus. Szerinte a baloldali miniszerelnök-jelölt polgármester azokról beszélt így, akik nem ugyanazt gondolják, mint ő.

„Néha az az érzésünk, hogy ha Márki-Zay Péter meglátna egy kóbor lehulló falevelet, még azt is leostobázná. Nem tudom, hogy valaha a közéleti pályafutása alatt kért-e bármiért bocsánatot, mert olyannak tűnik, aki mindig mindent jobban tud, mindent is jobban tud, és ezért nem kér bocsánatot.”

– fűzte hozzá az államtitkár. Mint mondta, a lekicsinylő önteltség és közöny „az élet bármely területén veszélyes”, főként vegyülve és kiváltképp a politikában. Az ellenzéki padsorokban ülő képviselőkhöz szólva megjegyezte:

Amikor Márki-Zay Péter magyarok millióit sértegeti, ők némák maradnak, ami azt jelenti, hogy egyetértenek vele.

„Higgyék el, hogy ennek is lesz következménye jövő tavasszal, viseljék el mindannyian!”
– mondta a politikus.

MTI

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább