Belföld

Dömötör Csaba: A DK bekebelezte az egész baloldalt, de az országot nem fogják

Nagy türelem kell ahhoz, hogy a baloldal leghatalmasabb villalakójától morális leckéket vegyünk – fogalmazott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, válaszolva Gyurcsány Ferencnek az Országgyűlésben elmondott napirend előtti felszólalására.

A kormánypárti politikus közölte: az idegenrendészeti törvény módosításával a kormány célja, hogy magyar emberek dolgozzanak magyar munkahelyeken, ha pedig a parlament elfogadja az új szabályozást, akkor az a legszigorúbb lesz Európában. Jelezte, hogy külföldi Magyarországon csak engedéllyel és meghatározott ideig vállalhat majd munkát.

„Cél az is, hogy ne lehessen összekeverni a migrációs kérdéseket a külföldiek munkavállalásának kérdésével” – jegyezte meg Dömötör Csaba.

Szót ejtett arról is, hogy a baloldal alig növelte a minimálbért, míg a jelenlegi kormány a háromszorosára emelte. Felhívta a figyelmet, hogy a baloldal folyamatosan azért kampányol, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat. Az államtitkár emlékeztetett, hogy nemrég Dobrev Klára azt nyilatkozta, hogy nemmel szavazna arra, hogy Magyarország hozzájusson az EU-pénzekhez.

Támadják az inflációellenes intézkedéseket, a munkahelyteremtő beruházásokat és adóemelést akarnak – ismertette a baloldal programját Dömötör Csaba.

Mint mondta, a DK bekebelezte az egész baloldalt, de az országot nem fogják.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább