Belföld

Dobrev: Orbán 12 éve nem kormányoz, reális veszély a huxit

Gyurcsányné szerint a kormány göbbelsi propagandát erőszakol a magyarokra.

Gyurcsányné Dobrev Klára az rtl.hu-nak adott interjúban a politikai bulvár kategóriájába sorolta, hogy téma lett, ahogy kedves férje ura,  Gyurcsány Ferenc enyhén dölöngélve – szerinte – barátian megölelte Ráczné Földi Juditot, amit azzal magyaráz, hogy a Demokratikus Koalíció tagjai valóban barátai egymásnak.

Úgy látja, március 15-ei rendezvényük jól sikerült.

A támogatottságukkal még nem elégedett, azért dolgoznak, hogy minél többen átérezzék, a kormány a szakadékba vezeti az országot. Reális veszélynek tartja, hogy Orbán Viktor kivezeti Magyarországot az Európai Unióból és a NATO-ból.

Orbánék turbó fokozatra kapcsoltak, egy olyan göbbelsi propagandát erőszakolnak a magyar állampolgárokra, miszerint mindenért az Európai Unió felelős.

Ő hisz abban, hogy a magyarok túlnyomó többsége uniópárti, de úgy véli, már látható a hatás, különösen azoknál, akikhez csak a kormánypropaganda jut el, ma már nem legyinthetünk olyan flegmán, mint ahogyan tettük, akár csak három vagy éppen nyolc éve, amikor elkezdődött a brüsszelezés.

A DK EP-képviselője szerint már az uniós országok is értik, hogy az orbáni politika Európa-ellenes, az orbáni korrupció az ország és az EU számára is mérgező, hogy illiberális rendszerét Orbán Viktor nem tudta volna uniós pénz nélkül felépíteni. E felismerés eredménye a jogállamisági eljárás, Európa későn, de felébredt.

Azért alakítottak árnyékkormányt, hogy legyen politikai alternatíva, ha megbukik a kormány, amely szerinte sokat gyengült, a közvélemény-kutatások sem adják vissza azt a mérhetetlen csalódottságot és elégedetlenséget, ami az országban van. Ez a kormány gyakorlatilag nem kormányzott az elmúlt 12 évben.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább