Sport

Dobrev Bulgáriának szurkolhat a mai mérkőzésen

Sokat emlegetett tény, hogy Dobrev Klára anyja Apró Piroska volt, akinek az apja a kommunista Apró Antal. Arról kevesebbet szokás beszélni, hogy Apró Antal gondoskodott lánya kiházasításáról és hozzáadta egy bolgár kommunista titkosszolgálat tisztjéhez, Petar Dobrevhez.

Ebből kifolyólag Gyurcsány felesége valójában Klara Petrova Dobreva néven látta meg a napvilágot Szófiában, avagy bolgárul: Клара Петрова Добрева néven született. Bohár Dániel ebből kifolyólag szerette volna feltenni a kérdést:

„Dobrev Klára a csütörtöki Bulgágria-Magyarország válogatott mérkőzésen kinek fog szurkolni?”

Azonban az „árnyékkormányinfón” nem jelent meg Klara Petrova Dobreva, így a kérdésre az árnyékinfón Molnár Csaba és Kálmán Olga tudott „válaszolni”.

Először lehűltek a kérdéstől, majd Molnár Csaba heves indulatokkal próbálta megmagyarázni, az hogy ki melyik országnak szurkol, azaz Magyarországnak vagy Bulgáriának, az csak a Nemzeti Együttműködés Rendszerében azonosulási pont.

A témát Kálmán Olga sem bírta ki szótlanul, aki azt kezdte el hangsúlyozni,

MAGÁNÜGY, hogy ki szurkol Bulgáriának és ki szurkol Magyarországnak.

Ezzel bár megpróbálták megkerülni a kérdést, lényegében mégis válaszoltak rá. A magukat demokratikusnak álcázó kommunisták ismét megmutatták, még egy nemzeti válogatott mérkőzésével kapcsolatban sem képesek magyarként gondolkodni.

Szerkesztőségünk reméli, hogy Dobrev szülővárosában elverjük a bolgárokat, amellyel Magyarország kijutna az Európa Bajnokságra!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább