Belföld

Dobrev a Kossuth téren őrjöng: nem nyugszom, amíg nem győzöm le Orbánt

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök a tüntetés első felszólalójaként többek között arról beszélt, úgy gondolja, hogy minden normális felnőtt, amikor belenéz a gyerekek szemeibe, érzi a felelősséget, de vannak „szörnyek”, akik pontosan ismerik a gyerekeket, és „tönkretesznek ártatlan gyermekeket csak azért, hogy kielégítsék perverz vágyaikat”.

A legdöbbenetesebbnek azt nevezte, hogy ezek a történetek nem Novák Katalin, Varga Judit vagy Balog Zoltán egyszemélyes akciói, hanem „egy egész hálózat dolgozott azon”, hogy a történtek büntetlenek maradjanak. Dobrev Klára beszédében „fideszes pedofilhálózatot” emlegetett, aminek az élén szerinte Orbán Viktor áll.

Orbán takarodj

– skandálták a tüntetők. A bukott diktátor felesége kijelentette: „Orbán Viktornak mennie kell, ők pedig addig nem nyugszanak, amíg le nem tudják győzni az Orbán-rendszert”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább