Belföld

DK-közeli honlap: Karácsony miatt végbélnyílás a Deák tér

Véleménycikkben támadja Karácsonyt a DK-közeli Nyugati Fény

Barna Zsuzsa szerint a főpolgármesternek óriási szerepe van abban, hogy a Deák tér és környéke „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar és piaszagú végbélnyílássá válik”.

Barna Zsuzsa, a kormánypárti elfogultsággal nehezen vádolható Nyugati Fényben hozott le egy véleménycikket a Deák téren uralkodó szörnyű köztisztasági állapotokról, nem megkerülve Karácsony Gergely felelősségének felvetését sem. A szerző szerint a környék „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar és piaszagú végbélnyílássá válik.”

Barna Zsuzsa Karácsonyra utalva a cikkében többek között úgy fogalmaz: „Ha ő van annyira populista, hogy vigyorogva fotózkodik a budapestiekkel, akkor úgy érzem bátran feltehetem neki a kérdést, hogy mindezt miért, milyen alapon hagyhatja idáig elfajulni.”

Majd pár sorral később hangsúlyozza: „Adott az ellenzéki főpolgármester, aki 2019 óta csak elrévedezt ezen a mocskon, bár nem vitatom el Karácsonytól azt, hogy biztosan őt is zavaja a szartenger, amikor elteker mellette a Városházára tartva.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább