Belföld

DK: Dobrev Klára állíthatja meg a magyar gazdaság további hanyatlását

A Demokratikus Koalíció szerint csak a Dobrev Klára EP-képviselő vezette árnyékkormány szociáldemokrata fordulata állíthatja meg a magyar gazdaság további hanyatlását a kormányváltás után – ismertette a párt álláspontját a DK szóvivője.

A szemkilövető párt szóvivője azt mondta, hogy a KSH és az Eurostat lesújtó híreket közölt a magyar gazdaság “válságos állapotáról”.

„A kormány megszorításai miatt hatalmasat zuhant az ipari termelés, az áremelések miatt brutálisan visszaesett a kiskereskedelmi üzletek forgalma, ráadásul tavaly több tízezer magyar lett munkanélküli a recesszió és az EU-n kívüli vendégmunkások miatt” – fogalmazott a baloldali képviselő.

„A Demokratikus Koalíció a “megszorítások” és áremelések helyett bér- és nyugdíjemeléseket, alulfizetett vendégmunkások helyett jól fizetett magyar dolgozókat, a külföldi nagyvállalatok pénzelése helyett államilag támogatott magyar vállalkozásokat, a milliárdos elit kiszolgálása helyett pedig igazságos Magyarországot akar” – foglalta össze mondanivalóját a szemkilövető, Gyurcsány-párt szóvivője.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább