Belföld

Deutsch Tamás: lelepleződtek a Soros-hálózat szektás elképzelései

A műsorban szóba került, hogy a Magyar Nemzet cikksorozatban tárta fel: az NGO-k nemcsak külföldi újságírókat, illetve magyar médiumokat befolyásolva festenek torz képet Magyarországról, hanem a különböző nagykövetségeken keresztül is a kormányváltás kikényszerítésén munkálkodnak.

Deutsch Tamás erre reagálva kijelentette: lelepleződött, hogy a Soros-hálózathoz tartozó úgynevezett civil szervezetek szektás elképzelései mögött milyen politikai törekvések vannak.

Az EP-képviselő elmondta, hogy hosszú idő óta tartó vita végére tesznek pontot a napvilágot látott cáfolhatatlan bizonyítékok, amelyek alapján egyértelmű: a Soros-hálózatok gigantikus méretű manipulatív rendszerének célja, hogy anélkül tudjanak politikai döntéseket hozni, hogy a választásokon politikai felhatalmazást kapnának.

Ezután az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban a politikus kifejtette, hogy Oroszország agressziót követett el Ukrajnával szemben, és hogy Magyarország szolidáris az ukránokkal. Deutsch Tamás szerint Magyarországnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy hozzájáruljon a béke helyreállításához, ugyanakkor a hazai ellenzék kijelentései életveszélyesek.

Hangsúlyozta: vérlázító, hogy vannak olyanok, akik arról filozofálnak, hogy magyar katonákat kellene küldeni Ukrajnába.

Hozzátette, hogy Márki-Zay Péter zagyva tagadása ellenére többször is beszélt arról, hogy hasonlóképpen járna el. Deutsch Tamás badarságnak nevezte Kocsis-Cake Olivio azon kijelentését is, hogy el kellene zárni az orosz gázcsapot. A baloldal felelőtlen megnyilvánulásai szerinte háborúba sodornák Magyarországot és közvetlen életveszéllyel is járnak.

A képviselő kiemelte: Magyarország érti, hogy a reagáláshoz szükséges egységet kell megteremteni az Európai Unióban, viszont nem lehet az Oroszországgal szembeni szankciókat kiterjeszteni az energia területére, mert az európai emberek, az európai családok fizetnének érte súlyos árat.

Forrás: Magyar Nemzet

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább