Belföld

Deutsch Tamás: Az Európai Unió gyengül

Nagy kihívások elé állította a 2021-es év az Európai Uniót. A koronavírus-járvány kezelése és a pandémia okozta gazdasági problémák mellett a migráció, a klímavédelem és az energiaválság is megoldásokat igényel. Mindemellett egy ideológiai háború is éleződik a tagországok között. Milyen eredmények születtek 2021-ben és merre tovább Unió? Vendégünk volt Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

 

„Az az alapvető probléma, hogy szemben azzal, amit az Európai Unió fő bürokratái állítanak, az Európai Unió erősödik, az Európai Unió jó állapotban van, a valóságban minden Európai Unión kívüli szereplő meg az Európai Unióban élő polgárok is azt tapasztalják, hogy az Európai Unió gyengül, Európai Uniónak a problémái növekednek, Európai Uniónak a befolyása, a geopolitikai ereje, tehát a hatalmi befolyása a világ folyamataira, az egyre gyengül”. – mondta Deutsch Tamás.

(Hír TV)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább