Belföld

Deutsch Tamás apósát, a Csepel egykori labdarúgóját, Lazsányi Lászlót ölték meg

Mint arról korábban beszámoltunk, péntek este 66 éves férfit albérlője késelte halálra a III. kerületben. Azóta kiderült, hogy Deutsch Tamás apósa, a Csepel egykori labdarúgója, Lazsányi László az áldozat. „Döbbenetes hírt kaptunk, pénteken este az albérlője halálra késelte a BVSC, a MÁV Előre és a Csepel egykori futballistáját, Lazsányi Lászlót, vagy ahogy mindenki ismerte, Lazsát. Az egykori ifjúsági válogatott labdarúgó, aki a BVSC-ben nevelkedett, ahol éveken keresztül Törőcsik András és Fekete László csapattársa volt, tegnap mint tulajdonos a bérleti díjért ment egy óbudai ingatlanhoz, ahol az albérlő fizetés helyett meggyilkolta. A volt NB I-es játékos holnap ünnepelte volna a 67. születésnapját” – fogalmazott Dunai Ede, azóta már törölt Facebook-bejegyzésében.

Halálhírét azóta lánya, Deutsch-Lazsányi Erika, Deutsch Tamás felesége is megosztotta a közösségi oldalán a család gyászát.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább