Belföld Külföld

Deutsch: Nyíltan zsarolja Magyarországot az Európai Bizottság

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlament képviselője szerint, „amit az Európai Bizottság csinál, az nettó politikai banditizmus.”
„Szemenszedett hazugság amit az Európai Bizottság vezetői és tagjai a magyar helyreállítási és ellenállóképességi terv jóváhagyásának halogatása kapcsán mondanak. A hazugságaikkal szemben ugyanis szó sincs arról, hogy szakmai vita lenne a Bizottság és a magyar kormány között!” – mondja Deutsch Tamás.
Elmondása szerint „A magyar terv minden részletét illetően ugyanis már hónapokkal ezelőtt teljeskörű egyetértés jött létre az Európai Bizottság és a magyar kormány képviselői között. Az egyetértés megszületése miatt és után már az Európai Bizottság elnökének a megállapodás aláírását célzó budapesti látogatásának a szervezése zajlott. Minderről számtalan bizonyíték áll rendelkezésre a Bizottságnál.”
A problémát a gyermekvédelmi törvény okozza.
„A magyar tervet érintő egyetértés után kezdődött el a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatos politikai hisztériakeltés. Kizárólag a gyermekvédelmi törvényt érő ideológiai és politikai támadások miatt húzta be a Bizottság a kéziféket, és visszaélve a hatalmával a helyreállítási források visszatartásával zsarolja Magyarországot. Amit tehát az Európai Bizottság képviselői mondanak, az nettó hazugság, amit csinálnak, az pedig nyílt zsarolás, nettó politikai banditizmus! Ennyi.” – fogalmazott Deutsch Tamás

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább