Külföld

Deutsch: Jogállamisági dzsihádot folytat hazánk és Lengyelország ellen Brüsszel

Az európai baloldal és a brüsszeli bürokrácia jogállamisági dzsihádot folytat Magyarország és Lengyelország ellen, a jogállamisági feltételesség rendelete a jogállamiság mezébe öltöztetett politikai küzdelem– mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hétfőn.

Deutsch Tamást azzal kapcsolatban kérdezték, hogy február 16-án hirdet ítéletet az Európai Bíróság a jogállamisági perben. A politikus kiemelte, hogy a magyar és lengyel kormány szerint a rendelet ellentétes az Európai Unió alapszerződésével, mert lehetőséget teremt az uniós intézményeknek, hogy gumiparagrafusokra, pontosan nem definiált, nem világos feltételekre hivatkozva pénzügyi szankciókat alkalmazzanak a tagállamokkal szemben.

Véleménye szerint a rendelet nem a jogállamiságról szól, hanem az európai bürokrácia és az európai baloldal mögött „a tényleges éceszgéberként, gondolatgyártóként” álló Soros-hálózat folytat „jogállamisági dzsihádot” a közép-európai országok, így Lengyelország és Magyarország ellen. Azért, mert ezekben az országokban a polgárok nagy többségének támogatásával olyan kormányzati politikát valósítanak meg a döntéshozók, amely nemet mond a Brüsszelből induló birodalmi törekvésekre, az illegális migránsok befogadására, és nem engedi az óvodákba és iskolákba az LMBTQ-aktivistákat.

„A Soros-hálózatnak, a brüsszeli bürokráciának, az európai baloldalnak szúrja a szemét az, ami itt, Közép-Európában történik, és ez ellen olyan politikai küzdelmet folytatnak, amelyet a jogállamiság mezébe öltöztetnek” – jegyezte meg.

Hozzátette: a jogállamisági rendelettel az EU politikai, hatalmi, ideológiai zsarolóeszközt gyártott. Azt mondta, a Soros György finanszírozta NGO-hálózat és a Soros-hálózat finanszírozta nyugat-európai mainstream sajtó évek óta ott üti Magyarországot, ahol éri, és ennek a politikai támadássorozatnak a legkifinomultabb eszközévé válik ez a jogállamisági rettenet.

„Bárhogyan próbálták az NGO-k bizonygatni függetlenségüket és pártatlanságukat, egyértelművé vált, hogy a Soros-hálózat működteti őket, világszerte katonás rendbe szervezve, és ezek a szervezetek támadást folytatnak Magyarország ellen, ennek a támadásnak pedig általánossá vált módszere a kettős mérce alkalmazása. Azaz, ha egy adott országban a brüsszeli bürokrácia kénye-kedve szerint megfogalmazott elképzeléseket feltétel nélkül elfogadó kormány van hatalmon, minden rendben van, mindegy, mekkora a korrupció és megfelel-e az ország a legfontosabb uniós feltételeknek, simogatást kap” – jegyezte meg.

„Ha viszont az ország patrióta politikát folytat, ostor fogad minden, az adott országból érkező döntést Brüsszelben” –tette hozzá.

Deutsch Tamás szerint a Magyarország elleni támadás célja, hogy a magyar nemzeti érdekeket következetesen képviselő kormánnyal szemben baloldali bábkormány kerüljön hatalomra Budapesten, amely minden német birodalmi, brüsszeli birodalmi, Soros-hálózat által megfogalmazott elképzelésnek megfelel.

Hozzátette: a Soros-hálózat érzékeli, hogy elképzeléseiknek az európai polgárok döntő többségénél nincs kellő támogatottsága, ezért úgy gondolják, vagy sikerül nekik egy-három éven belül döntő változást elérniük az EU működésében és olyan rendszert kialakítani, amelyben az EU 450 millió polgárának nincs beleszólása az európai együttműködésbe, vagy előbb-utóbb minden uniós országban többségbe kerülnek azok, akik nemet mondanak az európai birodalom kialakítására irányuló lázálomra.

A politikus szerint a végjáték folyik, a Soros-hálózat új európai birodalmat kialakító végső, kétségbeeséstől vezetett támadása látható.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább