Belföld

Deutsch: A Fidelitas is kenterbe veri a baloldali szervezeteket

Újabb részletet tett közzé közösségi oldalán a Fidelitas, tisztújító kongresszusáról. A felvételen Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője tart beszédet.

„Tiszteletet és elismerést érdemel az a huszonöt évnyi szorgalmas munka és az annak köszönhető siker. Az a siker kedves barátaim, hogy ma Magyarországon, a Fideszt leszámítva, azt követően a második legnagyobb és legszervezettebb politikai szervezet a Fidelitas. Kenterbe veri a magát nagynak, közepesnek, vagy kicsinek definiáló összes baloldali politikai szervezetet.” – mondta, majd elkacérkodott a gondolattal, hogy milyen eredményt érhetne el a Fidelitas a választáson, ha elindulna.

Korábban saját maga is írt közösségi oldalán a beszédéről, amelyből kiemelte, hogy „tennünk kell annak érdekében, hogy ne válhasson valóra az a magyar és európai baloldal által is határozottan képviselt törekvés, amelynek nem más a célja, mintsem, hogy a szavak elveszítsék az eredeti értelmüket, és lehetőleg egy, az általunk hétköznapi emberek által érthetetlen beszédmód és szóhasználat jellemezze az életünket.

Tegyünk azért, hogy Magyarország, tényleg magyar ország maradjon, ahol igenis annak érdekében, hogy minden fiatal, aki családalapításon gondolkodik, aki gyermeket szeretne vállalni, az kapja meg a lehetőséget.

Mi a jobboldal képviselői, magyar polgárok milliói, természetesnek tekintjük, hogy tisztelete van a sikernek, hogy tisztelete van a szorgalomnak, hogy tisztelete van az elvégzett kemény munkának.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább