Sport

Dárdai csak mosolyog az edzőváltással kapcsolatos híreken

A Hertha BSC szombati mérkőzését megelőzően a csapat vezetőedzője, Dárdai Pál higgadtan reagált a Sky azon felvetésére, hogy a hírek szerint a klub sportigazgatója, Fredi Bobic nemrégiben a jelenleg alkalmazásban nem álló mesterrel, Domenico Tedescóval tárgyalt annak érdekében, hogy felmérje az esetleges szerződéskötés lehetőségeit.

Mint ismert, a Hertha BSC hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Mönchengladbachot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 9. fordulójának szombati játéknapján. A csapat vezetőedzője, Dárdai Pál elégedetten értékelt a mérkőzést követően a Skynak:

 

„A berlini Olympiastadion él, és ez tetszik nekünk. Ma megérdemelt győzelmet arattunk, de a második félidőben meg kellett volna szereznünk a második, a harmadik és a negyedik gólunkat. Ettől függetlenül persze boldog vagyok, küzdöttek a srácok, remekül zárták a területeket és türelmesen játszottak.”

 

Dárdai még a meccs előtt higgadtan reagált a Sky azon felvetésére, hogy a hírek szerint a Hertha BSC sportigazgatója, Fredi Bobic nemrégiben a jelenleg klub nélküli edzővel, Domenico Tedescóval (a Schalke és a Szpartak Moszkva korábbi mesterével) tárgyalt annak érdekében, hogy felmérje az esetleges szerződéskötés lehetőségeit.

 

„Fredi mindig korrekt volt velem. Mosolyognom kell, amikor ilyesmit olvasok. Nekem ez egészen addig egyáltalán nem jelent problémát, amíg a játékosok bíznak bennem. Az elmúlt három héten rengeteg szeretetet kaptam a várostól és az emberektől, ezért nem lehetek elég hálás” – nyilatkozta Dárdai Pál.

(NSO)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább