Belföld Kiemelt

Curtis: Soha nem volt titok, hogy fideszes vagyok

Curtis Instagram-sztoriban reagált arra, hogy hamisan hírbe hozták a pénteki influenszertüntetéssel, majd szombaton Orbán Viktor évértékelő beszédének közönségében tűnt fel.

Az előadó a bejegyzésében azt írja, évekkel ezelőtt tisztázta, hogy jobboldali, és soha nem titkolta, hogy gyerekkora óta a Fidesszel szimpatizál. Curtis szerint pedofilnak, napraforgónak és neres, megvásárolható embernek titulálták azért, amiért nem ment el a pénteki tüntetésre, ami tartalmogyártók szerveztek. Ő azonban továbbra sem szeretne politizálni, emellett több száz gyereknek segít minden évben.

A zenész még hozzátette, hogy „az összes pedofilt és ehhez asszisztálót végezzék ki!”

Curtis neve először csütörtök reggel tűnt fel azon a listán, amelyen a tartalomgyártók pénteki demonstrációja mellé beálló influenszerek szerepeltek. Viszont Facebook-oldalán a zenész ezt cáfolta, azt írta: „Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.”

Curtis  azt állította, hogy Osváth Zsolt hazudik, és aki politikai célokra használja fel a gyerekeket.

Íme a poszt:

„Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy és tudod, mire megy ki a játék. Akkor pedofil, napraforgó, NERs z#pó hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (szerintük) Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok SOHA! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők. Az ÖSSZES PEDOFIL ÉS EHHEZ ASSZISZTÁLÓT PEDIG VÉGEZZÉK KI! Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék és nem politizálni. Minden évben több 100 gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam!”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább