Belföld

Csoda: Puzsér igazat ad Orbán Viktornak

Az influenszer elismerte: a miniszterelnöknek lett igaza.

Mint ismert: pár napja blokád alá vette a brüsszeli rendőrség a békepárti, migrációellenes konferenciát. A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában többek között téma volt az is, hogy letiltották, majd mégis folytatódhatott a Nemzeti Konzervatív Konferencia (NatCon) Brüsszelben. A nem éppen a kormánypártiságáról elhíresült Puzsér Róbert a felháborító, nemzetközi botrányt okozó ügy kapcsán elismerte, hogy Orbán Viktornak lett igaza. Az influenszer szerint olyan, mintha maguk az illiberális erők rendelték volna ezt a rendőri intézkedést, mert szépen alátámasztja azt, amit állítanak Brüsszelről, a globalizmusról és a liberálisokról, akik csak addig liberálisok, amíg egyetértesz velük. – Amint nem értenek egyet velük, már rögtön nem annyira liberálisok, rögtön tilalmaznak, és rendőröket küldenek. (…) Azzal, hogy a brüsszeli rendőrség blokád alá veszi ezt a konferenciát, igazolja azt, hogy retteg tőlük a brüsszeli elit. Igazolja azt, hogy ők éppen a kapuk előtt állnak, és törik be a kapukat.

Ezzel gyakorlatilag mindent alátámasztottak, amit Orbán Viktor március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén mondott, vélekedett Puzsér Róbert a műsorban.

A brüsszeli rendőrség botrányos akciója ellen számos politikus is felemelte a szavát, köztük Rishi Sunak brit és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök. De még a baloldalon is kiverte a biztosítékot az eset.

„Nevetséges öngól” – idézte a magyargyűlölő Guy Verhofstadt liberális EP-képviselő szavait a Politico brüsszeli hírportál a belga fővárosban az elmúlt napokban  megrendezett NatCon konzervatív konferenciáról szóló cikkében.

Mindenesetre Orbán Viktor tudhat valamit, hiszen még a véresszájú megmondóember, Puzsér Róbert is igazat adott neki.

Tényleg itt idő, le kell csapolni a brüsszeli mocsarat!

Borítókép: Puzsér Róbert (Fotó: Éberling András) Forrás: Magyar Nemzet 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább