Belföld

Cseri Tamás: Márki-Zay hódmezővásárhelyi diktatúrájában nincs sem tisztesség, sem jogegyenlőség

Cseri Tamás, hódmezővásárhelyi képviselő nyílt üzenetben kéri számon Márki-Zay Péter polgármestert. A problémát ismét a Hódmezővásárhely Város Gyorshír Szolgálata okozta, amely miatt Márki-Zay már több pert is elbukott. A vásárhelyi közpénzből finanszírozott oldal ismét mandátumelvétellel fenyegetőzik egy per kapcsán, amint az önkormányzat indított Cseri Tamás és Benkő Zsolt ellen, hiába nyerte meg Cseri Tamás másodfokon is a pert.

„Fenyegetőzünk, Polgármester Úr?

Megdöbbenéssel olvastam reggel a Hódmezővásárhely Város Gyorshír Szolgálata című oldalon, hogy a városvezetés ismét mandátumelvétellel fenyegetőzik. A Márki-Zay politikai szócsöveként funkcionáló, közpénzből fizetett városi oldal szerint a közgyűlés méltatlanságot állapíthat meg, ha nem közlünk le egy helyesbítést 15 napon belül. Itt azonban nagyon kilóg a lóláb! Mi ugyanis a bíróságon 80-20 arányban nyertünk egy pert a hivatal ellen. Egy gondolatot talált a bíróság az egész beadványban, ami miatt helyreigazítást kért tőlünk. És ezért akar a jelenlegi városvezetés méltatlanságot megállapítani? Ennyire kényesek lettek hirtelen a pontos megfogalmazásra és a bíróság kritikáira? Hol volt ez az érzékenység, mikor Márki-Zayt ítélték el jogerősen, rágalmazásért, hazudozásért, fenyegetőzésért? Mikor magasról tett arra, hogy helyreigazításra kötelezték?

Példaként csak egyetlen eset, egészen konkrétan: az elmúlt években, jogerős bírósági határozatok mondták ki, hogy Márki-Zay Péter megsértette többek között a Hódmezővásárhelyi Kórház és dr. Havasi Katalin jó hírnévhez fűződő személyiségi jogait. A jogerős határozatokban írottak ellenére Márki-Zay Péter, mind a mai napig nem tett eleget a médiában az őt terhelő elégtételadási kötelezettségeinek. Vele szemben azonban, valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, mégsem fenyegetőzik Hódmezővásárhely Város Gyorshír Szolgálata! Őt valahogy mégsem fenyegeti a közgyűlési többség, méltatlanság miatti mandátumelvétellel! Vajon, miért? A választ azt hiszem mindannyian tudjuk, ma Hódmezővásárhelyen egyenlőség van, de vannak egyenlőbbek…

A mai naptól kezdve, visszavonhatatlanul és végérvényesen világossá vált, Márki-Zay hódmezővásárhelyi diktatúrájában nincs sem tisztesség, sem jogegyenlőség. Az egyik politikus gond nélkül megtehet bármit, míg a másik, annak töredékét sem!

Polgármester Úr, a demokráciáról nem beszélni kell, hanem gyakorolni. És Ön ma ebben, ismét csúfoson elbukott…” 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább