Belföld

Cseh Kati szerint Karácsony vezetésével Budapest egy élhető, szerethető várossá vált

„Van néhány olyan pillanat az elmúlt évekből, amik egészen biztosan sokáig velem maradnak. Ezek közül az egyik egy október elejei nap négy évvel ezelelőttről, egy gyönyörű, napsütéses délután, amikor az önkormányzati választási kampány lezárását egy nagy, szabadtéri koncerttel ünnepeltük.

Fűre lépni szabad, ez volt a szlogen, és a mai napig tisztán emlékszem arra a reményre, arra a bizakodásra, ami elöntött abban a pillanatban, amikor végignéztem a boldog, táncoló budapestiek sokaságán. Akkor hittem el először azt, hogy igenis lehet a NER nyomasztó, fojtogató valóságában egy pici szigete a szabadságnak, élhetünk egy emberközpontú, fenntartható városban, ahol mindenkit megillet a tisztelet és az alapvető emberi méltóság.

Ritka sikertörténet az, hogy minden nehézség ellenére, a budapestieket büntető autokratikus vezetés árnyékában az elmúlt években.

Karácsony Gergely vezetésével Budapest egy élhető, szerethető várossá vált.

Elképesztően büszke vagyok arra a közös munkára, amit a főpolgármester a Momentum fővárosi politikusaival, Kerpel-Fronius Gáborral, Havasi Gáborral, Soproni Tamással és Pikó Andrással karöltve végzett azért, hogy mi, budapestiek egy boldogabb és szabadabb városban ébredjünk fel minden egyes nap.

Karácsony Gergely európai kérdésekben is jó szövetségesünk, az elmúlt évek során vállvetve küzdöttünk azért, hogy több közvetlen uniós forrás érkezzen a politikai célokból kivéreztetett kerületekhez.

És hogy van-e még teendő? Természetesen rengeteg!

Éppen ezért támogatja nagy örömmel a Momentum Mozgalom progresszív, liberális közössége Karácsony Gergelyt 2023-ban is, mert tudjuk, hogy vele szövetségben tovább tudjuk építeni azt a modern, szabad, fejlődő Budapestet, amiben mindannyian boldogan tudunk majd élni.”

Forrás: Mandiner/Cseh Katalin Facebook oldala

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább