Belföld

Cseh Katalin: Sem az Európai Bizottság, sem mások nem fognak beavatkozni a magyar választásokba

Cseh Katalin: Sem az Európai Bizottság, sem mások nem fognak beavatkozni a magyar választásokba.

A tegnapi sajtótájékoztatóján Orbán Viktor többször is úgy érezte, elrugaszkodva a valóságtól, keveri mondanivalójában a teljes képtelenséget és az abszurditást. De tegyük helyre a dolgokat: sem az Európai Bizottság, sem mások nem fognak beavatkozni a magyar választásokba. Hiába hajtogatja ezt hónapok óta Orbán, szögezzük le: ez nem több hergelésnél.

Nem mások, hanem a magyar emberek fognak kormányt váltani 2022-ben, és végre olyan kormánya lesz az országnak, amelyik nem rombolja földig a jogállamot.

És még egy megjegyzés, miniszterelnök úr! Az Európai Bizottság nem a melegellenes törvény miatt nem hagyja jóvá a magyar helyreállítási tervet, a Bizottság többször elmondta már, a kettőnek semmi köze egymáshoz. A kormány terve azért nem kapott még zöld jelzést, mert Európában nem látják biztosítottnak azt, hogy a forrásokat megvédenék Mészáros Lőrinctől és társaitól – és ezért csak és kizárólag Orbán Viktort terheli a felelősség.

Forrás: Cseh Katalin Facebook oldala,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább