Külföld

Cseh Katalin bevédte Ursulát: „Ez egy mocskos lejáratókampány”

Szerinte hazugságokat terjesztenek a plakátok az Európai Unióról.

Teljesen kiakadt Cseh Katalin az új nemzeti konzultáción az Európai Parlamentben. „A kampány az EU elnökét a Soros család barátjának állítja be azzal a szlogennel, hogy: »Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!«” – fakadt ki a Renew Europe képviselője. Kifogásolta azt is, hogy „ezt minden egyes magyarországi háztartásnak postázzák, az óriásplakátokat pedig már országszerte kihelyezték”.

Ez nem politika, ez egy gyalázatos lejárató kampány, egy dezinformációs támadás az Európai Unió ellen. Ez a ház volt az, amely megválasztotta a bizottság elnökét, nem holmi Soros-családi összeesküvés”.

Arra kérte az EU-bizottságot és a parlamentet, hogy határozottan lépjenek fel ezzel a „szégyenletes kampánnyal szemben, tényekkel cáfolják a hazugságokat”. Cseh Katalin szerint az ő felelősségük, hogy megvédjék intézményeik integritását.

Erről videó is készült:

Forrás: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább