Belföld

Csalódtak a szervezők Lagzi Lajcsiban, nem szólt nekik, hogy börtönbe vonul

Milliós veszteséget okoz Lagzi Lajcsi börtönbe vonulása.

Több szórakozóhely-tulajdonost sem tájékoztatott Lagzi Lajcsi, hogy április 26-án börtönbe vonul. A koncerteket le kellett mondani, az előre megvett jegyek árát visszafizetni, ami több milliós kiesést jelent a szervezőknek – írta meg a Bors.

„Megmondom őszintén, hogy nagyon csalódott vagyok. Lajcsi nem csak engem, de a közönségét is cserbenhagyta, hiszen nem szólt senkinek arról, hogy mikor megy be. Május elejére szerveztünk egy bulit. Igaz, csak szóban állapodtunk meg, vagyis nincs szerződésünk, de így is bíztunk egymásban, így elkezdtem értékesíteni a jegyeket”  – nyilatkozta a lapnak az egyik csalódott bár tulajdonos.

Egy másik szervező arról beszélt, hogy májusra egyeztettek le szóban egy fellépést Galambos Lajossal, aki nem beszélt arról, hogy addigra esetleg börtönben lesz, a szervező pedig udvariasságból nem akarta firtatni a kérdést.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább